Vi ses den 1 september! 2024

Det 11:e Sthlm Bike loppet går av stapeln den 1 september 2024. Bansträckningen liknar banan 2023, kolla in kartan på hemsidan eller hos RaceID.

Vad kostar det?

515:-  för de första 500 anmälningarna.

Därefter ökar priset i stege.

600:- (när de första 500 platserna är bokade)

1 april 650:-

1 juli 700:-

10 augusti 750:-

Ungdomsrabatt med 20% för ungdom upp till 16 år, alltså födda 2008 eller senare. Maila oss på info@sthlmbike.se för att få ut rabattkoden.

Rabatt för grupper kontakta info@sthlmbike.se så får du hjälp.

 

 

 

Vatten

Istället för att ha flaskvatten ber vi våra cyklister att ha med flaskor som är fyllda till starten.  Vi ordnar med vattenstation efter ca 25 km. Här kan cyklisterna fylla på vatten.. (Inget onödigt engångsmaterial eller sophantering)

Fika

Ett svenskt cykellopp måste ha en ”fika”. Efter drygt 25 km bjuds det på kaffe/ thé och chokladboll.  Thé vatten och påsar finns på plats och alla typer av ”vitt” erbjuds till kaffet. (Mjölk, laktosfri mjölk, soja och havre dryck)

Frukt

I en drömvärld bjuder vi bara på lokalt plockade äpplen, men det är än så länge praktiskt omöjligt, så det blir bananer och annan frukt. Detta energistopp kommer efter drygt 35 km.

Toaletter

Vi tycker inte att det ser så roligt ut med ”bajjamajjor” som står i flera dagar på stan. Vi försöker minimera tiden de står ute.

Elbil

Följemoppe – nej en hederlig damcykel. När den passerat så har siste cyklist passerat och vi släpper avspärrningen. Det betyder att vi ”stör” så litet som möjligt men ändå kan njuta en bilfri cykeltur. Veckan innan loppet kommer en egen sida upp med information om hur du bäst tar dig igenom Stockholm för att inte fastna bland cyklister. Våra funktionärer hjälper också till att ”slussa” mellan fotgängare, bilister och cyklister så att alla får en fin morgon.

Frukost

Ingen ”klassisk” Sthlm Bike frukost  2024. Men vi har ordnat frukostalternativ som du kan boka när du anmäler dig. Det finns två olika frukostpåsar att förboka.

 

Goodie-bags NEJ TACK

Vi har valt att INTE ha goodibags. För de partners som vill möta kunden, eller ge dem tex en produkt eller ”prova på” så erbjuds de att ha ett torgstånd i målet där de fysiskt är närvarande eller att vi mailar ut ett erbjudande. (Inget svinn eller onödig konsumtion)

Partners

För att genomföra både lopp och Cykelskola behöver vi partners.

Våra partners/ sponsorer bidrar på olika sätt till att vi kan leverera en bra och säker produkt. Vi arbetar enskilt med varje partner så att vi båda kan få ut mest av varandras unika kunskaper eller produkter och samtidigt göra det så hållbart som möjligt tillsammans.